mandag 27. februar 2012

Fana 1, Lørdag.

Da var det nok en gang klart for kamphelg på Idda arena, denne helgen skulle vi ta i mot laget som ligger på andre plass og som kriger om opprykk, nemlig Lokomotiv Fana 1. Sist møte var i Bergen, der tapte vi 12-1, dette HADDE vi planer om å gjøre noe med.

Lørdagen starter som hvilken som helst annen kampdag, spillerene møter opp 2 timer før kampstart. Køller blir teipet, utstyr blir sjekket og fikset, latteren sitter løst. Så er det ut å jogge og/eller spille litt "enspretten". Etter litt tøying og bøy blir rekkene til dagens kamp lest opp, det er noen forandringer fra sist helg pga. forfall. Oppvarmingen på is går fint og vi samles igjen i garderoben for en siste "peptalk" før pucken skal droppes. Stemningen er spent, men behersket.

Pucken droppes. KIK går rett i angrep og det ser ut til at det gode spille vårt fra forrige helg skulle fortsette, men det tar dessverre ikke veldig lang tid før "Huss" må plukke den første pucken ut av nettet. Litt ut i perioden klarer en av våre spillere å prate på seg en matchstraff (skal ikke være lov eller mulig), og vi må spille 5 min i undertall. Perioden ender 2-4. Skudd 8-17.

2. periode fortsetter der 1. sluttet, Fana er hakket hvassere. Vi mister nok en sentral spiller, denne gangen til skade. Selvom vi vinner skuddstatestikken 9-6, så vinner Fana perioden 2-0. Stillingen før siste periode er da 2-6.

I siste periode rakner det virkelig for Lions, Fana vinner skuddstatestikken 20-5 (!???!) og kampen ender tilslutt 3-10. Vår beste spiller er Rami Nikkonen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar