fredag 17. februar 2012

Home sweet home

Da er det endelig klart for matchhelg igjen, det er ikke bare kamper, men det er hjemmekamper. Sist vi spilte hjemme var helt tilbake til 13. nov.. Denne gangen tar vi i mot Haugesund Seagulls til kamp Lørdag kl 1600 og Søndag 1400 i storestua våres, Idda "superdome".

Haugesund er et lag som satser på opprykk og de leder også tabellen. Sist møtte vi dem i Haugesund og vi tapte hele 18-3 (ikkje bra), dette er alle fast bestemt på at ikke skal gjenta seg. Dette blir to beinharde kamper, det veit vi. Vi går nok inn i kampene som en "underdog", men som en kjent fotballtrener sa; "ballen er rund", og pucken den er relativt rund den også, så vi har trua!!

Vi har hatt noen veldig bra treninger den siste tiden med godt oppmøte og god moral. For første gang før en kamp så føler ihvertfall undertegnede at vi har fått "satt" rekkene bra, og at vi har fått gjort det vi kan før en match. Gutta er ihvertfall tent!

Vi håper at så mange som mulig kan ta veien til Idda i helgen, slik at disse trekkfuglen fra Hagesund(?!) kan oppleve et skikkelig publikum. Det eneste vi kan garantere er BLOOD, SWEAT and TEARS (bare gledestårer etter seier seff) og falmende måkeskrik.

Sportslighilsen #55

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar