lørdag 13. oktober 2012

Før nedslepp!

Dagen for første treningskamp sesongen 12-13 er kommet og Løvene er i fyr og flamme, virkelig! 

Som tidligere nevnt er Rasta et lag fra Østlandet, og spiller i tilsvarende liga som Lions. Dette gjør at vi idag får matching av samme karakter vi håper å befinne oss på, og samtidig en smak av hva som kan vente oss fra øst i seinere sesonger.

Ifjor spilte Kristiansand Lions sin aller første kamp på Idda arena mot Skien, som ifjor satset knallhardt for opprykk til 2 div. Ettersom det er den eneste matchingen vi har hatt mot andre lag en de som befinner seg i avd. Vest er dette det eneste utgangspunktet vi har for å se på statistikk før kampen.

Rasta havnet ifjor på en 4.plass i Div.3 avd.øst, med 9 seiere, 2 uavgjort og 5 tap med en + - på 110-104. Noe som kun taler for et effektivt lag, med diverse faktorer som spiller inn (som det er mange av i denne form for seriespill.

Første kampen mot Skien for Rasta endte 5-16 til Skien, Videre i sesongen var det varierende og gjevne kamper med mye mål, noe som kan fortelle at det er et effektivt lag, men som også åpner for mye scoringer. Neste kampen mot skien endte 9-2 i Skiens favør.

Vi håper mange møter opp for å få et skikkelig kickoff på sesongen 12-13! Så skal vi på isen gjøre vårt beste for å skape god stemning og valuta for oppmøtet!



#44 Magnus Arnkværn

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar