torsdag 25. oktober 2012

Før nedslepp! Fana 2

Etter endt treningskamp mot Rasta var det mye frustrasjon innad i laget som følge av interne problemer i klubben, og dessverre gikk dette litt utover artikkelen etter kampen her. Det er nå lagt litt på is, og vi ser fremover mot det som skjer på banen, og kampene mot Fana 2 førstkommende helg! 

Fana 2 var ifjor kanskje det gjevneste laget vi møtte, interne oppgjør endte i seier for Kik, og vi tror ikke kampene i helgen vil bli noe annerledes.
Fana 2, som ifjor endte bak oss på tabellen, fremsto som et hele tiden jevnt, og slitesterkt lag. På samme høyde som oss, var det et lag som besto av tidligere hockeyspillere, og som i kampene i Bergen viste at de var sterke på hjemmebane. Under kampene i Kristiansand, tok Kik Fana litt på senga med høy aggressivitet og med tungt kontaktspill, noe som førte til at to av de vel 14 spillerne endte opp på legevakten etter kampen, uten varige men.

Du kan lese referat fra fjorårets kamper i Bergen her

Som dere har fått med dere har det ankommet flere løver til sørlandet, og laget er sterkere enn noensinne.

Kampen mot Rasta ble brukt til å finpusse restene fra fjoråret, og brukt til å teste ut formasjoner og finspill. Etter kampen har vi gått igjennom feil og endringer, og laget er nå strøkent som en smigen snekke på vei igjennom skippergata i det fineste vær.

Etter alt å dømme blir det et tungt oppgjør på Idda til helgen, mellom to lag som begge ønsker å være med å kjempe i toppen av 3.div i vinter.


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar