fredag 2. november 2012

Kristiansand - Fana 2 16 - 1 // 18 - 0

Det var klart for seriestart i helgen, og som vi sier på Hamar, Joggu vart dæ seriestart!

16-1
Fana 2 kom ned klare til kamp med et større mannskap enn vi var vant til å se fra den kanten av landet.
Som nevnt i Før Nedslepp var vi usikre på hva dette laget skulle stille med før årets sesong med tanke på at førstelaget hadde rykket opp i 2.div.

Det skulle vise seg å bli relativt lett match for et forsterket Lions lag. Løvene tok tidlig ledelsen og kunne allerede etter 5.13 sette den første pucken bak Fanas keeper. Etter dette bare rant det inn. Fjor-årets læregutt ble læremester på en sommer og Fana måtte se tre og fire og fem pucker bak seg i kassa før første periode var over. Mange kunne kanskje tro løvene skulle legge seg bakpå etter denne knallsterke førsteperioden, men det var altså ikke faktum.

Fana kontret allerede ved første dropp, og fikk sitt første og eneste mål i kampen 13 sekunder inn i andre, men 1.54 inn i perioden satt den sjette pucken bak Fana forsvaret og det stoppet heller ikke her før det sto 12-1 på tavla.

Tredjeperiode ble egentlig bare en Walk of Shame for Fana og Walk of Fame for Lions som foran over 400 tilskuere kunne breske inn en fire mål til inn i sluttsekundene.

Etter lørdagens fasader var det viktig for løvene og nullstille seg, få litt vann i ansiktet og gjøre seg klar for en ny viktig kamp.
Foto Henning Torp

18-0
Søndagskampen startet som lørdagskampen startet, og allerede etter 46 sekunder satt den første pucken bak keeper. igjennom første periode rant det da videre 7 pucker til inn, og lions gikk til pause med en 8-0 ledelse.

Nå gjaldt det bare å begynne å tenke på neste kamp, og prøve ut forskjellige innøvde trekk. Mye til tider godt spill gjorde at vi økte fra 8 til 14 måls ledelse før andre periode var over.

Tredje periode utspilte seg som de ofte gjør når kampen allerede er "ferdigspilt" i første, hvor trenerne utnytter tiden til forskjellige rutiner og sammensetninger av laget. Når luuren gikk på Idda sto det endelige sluttresultatet på 18-0.

Uthevet referat kan du lese i Kristiansand Avis og Fædrelandsvennen.